Έρρικα Πρεζεράκου: Η νέα έκκληση στα social media για την 7χρονη ανιψιά της

1
Έρρικα-Πρεζεράκου:-Η-νέα-έκκληση-στα-social-media-για-την-7χρονη-ανιψιά-της

Συγκινεί η νέα έκκληση της Έρρικας Πρεζεράκου. Έκκληση να προσευχηθούμε ξανά όλοι μαζί για την ανιψιά της, κόρη της αδελφής της, την 7χρονη Αναστασία έκανε μέσα από τα social media η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η 7χρονη ανιψιά της, η οποία έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου ταξίδεψε στο Τέξας με την οικογένειά της, με σκοπό να κάνει την απαραίτητη θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: GNTM: Είναι ζευγάρι και εκτός ριάλιτι – Αυτή είναι η πρώτη φώτο τους στο instagram

Όπως είχε αναφέρει η Έρρικα πρεζεράκου: «Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες.

Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο… Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο.

Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε. Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει… Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ».

Η Έρρικα Πρεζεράκου λοιπόν ξανά ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν μαζί της, για να αντικατασταθούν τα καρκινικά κύτταρα στον εγκέφαλο της μικρής με υγιή… Η ίδια ελπίζει σε ένα θαύμα και να γυρίσει πίσω η ανιψιά της υγιέστατη.

Δείτε το μήνυμά της.

ΠΗΓΗ: