Έξαψη: Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας

0
Έξαψη:-Ο-Ορφέας-ανακαλύπτει-κάτι-που-αλλάζει-όλα-τα-δεδομένα-της-έρευνας

Έξαψη: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο νέο επεισόδιο. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας

Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς, βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία. Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου, προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Ο Κωστής, θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα πάει στο Ναύπλιο, με τον Αλέξανδρο, ακολουθώντας τα ίχνη της Τζόυ.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor spoiler: Η αγκαλιά του Σάκη στην Μαριαλένα – Άγριος καβγάς Παππά-Παπαδόπουλου!

Η Μαρίνα και ο Ορφέας, οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο. Ο Γιάννος διανύει την χειρότερη φάση της απεξάρτησης. Την ίδια ώρα, η Αδελφή Γλυκερία επισκέπτεται την Κλαίρη, μεταφέροντάς της πολύ δυσάρεστα νέα.

Ο Ορφέας είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος και τι κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον της Βίκυς και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει κάποιες υποψίες και, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καλεί τον Νικηφόρο για μία συμπληρωματική κατάθεση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Κωστής, μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του.

Ο Ορφέας και η Μαρίνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην υπόθεσης της Βίκυς. Η Εβίτα επισκέπτεται το Παντοπωλείο της Κλαίρης. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας..

ΠΗΓΗ: