Έξαψη: Αναστασία Παντούση: «Θα έκανα οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσω»

0
Έξαψη:-Αναστασία-Παντούση:-«Θα-έκανα-οποιαδήποτε-δουλειά-για-να-επιβιώσω»

Έξαψη: H Αναστασία Παντούση σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ επιτυχημένη για σένα, καθώς το «Κόκκινο ποτάμι», όπου συμμετείχες, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Τι σου πρόσφερε αυτή η σειρά και ο χαρακτήρας της Ιφιγένειας που υποδύθηκες;

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Η Μαριαλένα σοκάρεται όταν βλέπει τον πρώην της ανάμεσα στους νέους παίκτες!

Τα πάντα. Δεν θα σου κρύψω ότι για μένα αυτή η δουλειά ήταν σταθμός, σχολείο. Ο Μανούσος Μανουσάκης εί­ναι μεγάλος δάσκαλος. Η Ιφιγένεια θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρ­διά μου. Νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτόν το ρόλο. Εισπράξαμε τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Πέρα όμως από τα συγ­χαρητήρια και τα καλά λόγια, αυτό που κρατάω κυρίως από το «Κόκκινο ποτά­μι» είναι πως όσοι μου μιλούν για το σί­ριαλ κλείνουν τις κουβέντες τους λέγο­ντας βουρκωμένοι «σας ευχαριστούμε». Αυτό για μένα είναι μεγαλείο.

Ποια είναι η πιο σκληρή και προβληματική στιγμή σου στη δουλειά;

Υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές. Όμως ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι που να με έκανε να αισθανθώ άσχημα, να με ενόχλησε σε βαθμό που να μην μπο­ρούσα να τα βγάλω πέρα. Δεν έχω νιώ­σει ανταγωνισμό.

Αντιμετώπισες οικονομικές δυσκολίες;

Είχα πάρει πολύ νωρίς απόφαση να γίνω ηθοποιός. Ήξερα ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ με τίποτε άλλο. Υπάρχουν στιγμές που είμαι καλύτερα οικονομι­κά και άλλες όχι τόσο. Φυσικά, αν ήταν ανάγκη, θα έκανα οποιαδήποτε δουλειά προκειμένου να επιβιώσω, αλλά ευτυ­χώς δεν χρειάστηκε ποτέ κάτι τέτοιο και ελπίζω να μη χρειαστεί ούτε στο μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος μου.

Τι ονειρεύεσαι να σου φέρει ο χρόνος;

Ελευθερία που δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή και ευτυχία. Λόγω πανδημίας, βρέθηκα περισσότερο με τον εαυτό μου, ήταν μια ευκαιρία να τον ανακαλύ­ψω ουσιαστικά.

Τι έμαθε! λοιπόν για τον εαυτό σου αυτήν τη χρονιά;

Ότι πρέπει κάνω υπομονή και να μην υπεραναλύω τα πράγματα, είπε στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

ΠΗΓΗ: