Ένας Apple Master Plus δίνει τα tips που χρειάζεται κάθε Apple lover target=”_blank”

0
Ένας-apple-master-plus-δίνει-τα-tips-που-χρειάζεται-κάθε-apple-lover-target=”-blank”

Είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου κάποιον ειδικό. Έναν expert, οποίος να διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία, προκειμένου να σε καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή. Κάποιον που να μπορεί να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που σε απασχολεί και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σου. Ειδικά όταν μιλάμε για την αγορά ενός νέου προϊόντος τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα της Apple, η συμβουλή από έναν master κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Όσοι έχουμε στην κατοχή μας κάποιο προϊόν με το χαρακτηριστικό «μηλαράκι» πάνω του, είτε πρόκειται για ένα MacBook, είτε για κάποιο iPhone, η αλήθεια είναι πως το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές εκεί έξω. Δεν είναι απλά ένα ακόμη laptop ή ένα smartphone. Είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν και είναι απόλυτα λογικό να μη θες να ξεκολλήσεις τα χέρια σου και το βλέμμα σου από πάνω τους.

Επόμενο είναι, λοιπόν, αν έχεις κάποιο κορυφαίο τεχνολογικό προϊόν της Apple ή αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις ένα, να θες και την αντίστοιχη εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό και ο Κωτσόβολος, προχώρησε στην εκπαίδευση και στην πιστοποίηση των πρώτων Apple Masters στα καταστήματά του, από την ίδια την Apple πριν 6 μήνες. 

Μιας και οι καιροί, όμως, γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί και αποζητούν συνεχώς την εξέλιξη, πλέον στα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος βρίσκονται και οι πρώτοι εξειδικευμένοι Apple Masters Plus, οι οποίοι γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω από τα προϊόντα της Apple  και μπορούν να καθοδηγήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη στη σωστή αγορά και ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα των πιστοποιημένων Apple Masters.

Ένας σύμβουλος πωλήσεων Apple Master ή ένας Apple Masters Plus είναι o άνθρωπος, που θα γίνει αμέσως ο καλύτερος «φίλος» σου. Θα μιλήσετε για την κοινή σας αγάπη για την εταιρεία που ίδρυσε ο Steve Jobs, ενώ με τις κατάλληλες ερωτήσεις που θα σου κάνει γύρω από τις ανάγκες σου, θα καταλάβει ποιο ακριβώς προϊόν έχει σχεδιαστεί για εσένα.

Εκτός, όμως, από το να σου παραθέσει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αξεσουάρ της Apple ή ενός iPhone, θα σου μιλήσει και βιωματικά, μιας και κάθε Apple Master και Apple Master Plus ζει και χρησιμοποιεί καθημερινά τα προϊόντα της εταιρείας. Δεν σε βλέπει ως πελάτη, αλλά ως ένα άτομο, με το οποίο μοιράζεται κάτι κοινό. Την αγάπη σας για τα προϊόντα της Apple.

Στο video παρακάτω θα δεις ένα πολύ καλό παράδειγμα του πώς οι Apple Master Plus μπορούν να σου δώσουν τα tips και τις συμβουλές που χρειάζεσαι. 

Παράλληλα, αν νιώθεις πως αυτή η αγάπη σου για κάθε προϊόν της Apple, χρειάζεται κι ένα «καταφύγιο», αυτό μπορείς να το βρεις στο πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα. Μιλάμε για έναν χώρο 50 τ.μ., ο οποίος βρίσκεται μέσα στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία της Apple σε κάθε επισκέπτη του.

Εκεί μπορείς να βρεις έναν εξειδικευμένο Apple Master Plus (θα τον ξεχωρίσεις από την διακριτική σήμανση με κονκάρδα της Apple), να συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί γύρω από τα προϊόντα, καθώς επίσης και να τα δοκιμάσεις ο ίδιος. 

Το μόνο αρνητικό που έχει αυτός ο χώρος είναι πως μέσα του χάνεις την αίσθηση του χρόνου και δεν θες με τίποτα να φύγεις. Μια δοκιμή, όμως, θα σε πείσει.

ΠΗΓΗ: