Έλα στη θέση μου: Η Θάλεια πέφτει θύμα ξυλοδαρμού – Τραγικές ώρες για τον Βλάση

0
Έλα-στη-θέση-μου:-Η-Θάλεια-πέφτει-θύμα-ξυλοδαρμού-–-Τραγικές-ώρες-για-τον-Βλάση

Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης βλέπει ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα και να σταματά έξω από το σπίτι – Διαβάστε παρακάτω όσα θα δούμε σύντομα στην καθημερινή σειρά του Alpha…

Ο Βλάσης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται αντιμέτωπος με μία σειρά αποκαλύψεων που αφορούν δύο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του, τη Φαίη και τη Θάλεια. Μάλιστα, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι οι δύο γυναίκες συνεργάζονται με έναν μυστηριώδη άντρα, τον «πρόξενο», είναι σίγουρος ότι πίσω από όσα του έχουν συμβεί, με αποκορύφωμα την κλοπή των χρημάτων του, κρύβονται αυτοί οι τρεις. Κάτι που προσπαθεί να το αποδείξει με κάθε τρόπο.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία αγκαλιά με το κορίτσι του! Θα ξετρελαθείς με τις φωτό

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φαίη αρχίζει να διαισθάνεται ότι ο κλοιός γύρω της στενεύει επικίνδυνα, οπότε έρχεται σε επικοινωνία με τον «πρόξενο» και του εκφράζει την έντονη ανησυχία της. Δηλαδή τον φόβο της πως π Θάλεια έχει μιλήσει για την πλεκτάνη που έχουν στήσει εις βάρος του πρώην συζύγου της, του Βλάση. Ωστόσο, εκείνος αρχικά το αποκλείει, αφού την έχει υπό στενή παρακολούθηση.

Όμως, φοβάται ότι η κοπέλα αργά ή γρήγορα θα το κάνει, γιατί θέλει να μάθει για τη γιαγιά της. Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, αναθέτει στους άντρες του να την πιάσουν και να της δώσουν ένα καλό μάθημα. Δηλαδή να τη χτυπήσουν. Πράγματι, την επόμενη μέρα τα τσιράκια του άντρα εντοπίζουν την κοπέλα και την αρπάζουν με τη βία. Έπειτα, την οδηγούν σε ένα απομακρυσμένο σημείο και αρχίζουν να τη χτυπούν. Εκείνη, φυσικά, δεν μπορεί να αντιδράσει και από τα χτυπήματα χάνει τις αισθήσεις της. Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει το ποδήλατο της. Όμως, όταν φωνάζει το όνομα της, εκείνη δεν του απαντά. Τότε υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: ΜΥtv

ΠΗΓΗ: