Έκρηξη σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη – Οι πρώτες εικόνες

1
Έκρηξη-σε-εταιρεία-πετρελαιοειδών-στη-Βάρη-–-Οι-πρώτες-εικόνες

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/7) στα γραφεία γνωστής πετρελαϊκής εταιρείας στο Χέρωμα Βάρης. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ο φύλακας που βρισκόταν στην είσοδο. 

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Καποδιστρίου, πλησίον της λεωφόρου Ευελπίδων (πρώην λεωφ. Βάρης-Κορωπίου) και, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο έφθασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Σύμφωνα ρεπορτάζ του newsit.gr, η έκρηξη ακούστηκε σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη, ενώ κάποιοι είδαν και μια λάμψη. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο κρότος ήταν πολύ δυνατός και στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για σεισμό.

«Ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, τραντάχτηκαν τα σπίτια και ήρθαμε με την Πολιτική Προστασία να δούμε. Κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός» δήλωσε στο newsit.gr η Δήμητρα Σουτόγλου, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.   

Σοβαρές υλικές ζημιές υπάρχουν εντός και εκτός του κτιρίου της πετρελαϊκής εταιρείας, αλλά και σε καταστήματα στην περιοχή. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου, Μαρίνος Αλειφέρης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις