Άντζελα Δημητρίου: Ανατριχιάζει η ανάρτησή της για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Καλό ταξίδι Πρίγκιπα μου»

0
Άντζελα-Δημητρίου:-Ανατριχιάζει-η-ανάρτησή-της-για-τον-Τόλη-Βοσκόπουλο:-«Καλό-ταξίδι-Πρίγκιπα-μου»

Με πόνο ψυχής και δάκρυα η Άντζελα Δημητρίου «αποχαιρέτησε» τον Πρίγκιπας της, όπως αποκαλούσε τον Τόλη Βοσκόπουλο. 

Η σπουδαία τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πει το δικό της ξεχωριστό «αντίο» στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε στιγμές.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Με λόγια βγαλμένα από την καρδιά της, ένα δημόσιο «ευχαριστώ» και μια ευχή για «καλό ταξίδι στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύει».

«Ενα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον «άνθρωπο» Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας.. Γιατί ήσουν για όλους, ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν! Υπήρξες, πάντα, μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά!

Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση. Τα λόγια, όμως, είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου γιατί απο σήμερα η ελληνικη μουσικη σκηνή ειναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε δεν μπορεί να δεχθεί… αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου, τόσο ξαφνικά, τόσο μεγάλο κενό. Καλό ταξίδι Πρίγκιπα μου στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις…! 💔🙏», γράφει η ίδια.

ΠΗΓΗ: