Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

0
Άντζελα-Γκερέκου:-Το-πρώτο-μήνυμα-μετά-τον-θάνατο-του-Τόλη-Βοσκόπουλου

Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε σήμερα, 19 Ιουλίου λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους, στον καλλιτεχνικό κόσμο και σε όλους τους θαυμαστές του.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου συντετριμμένη από την απώλειά του έγραψε το πρώτο μήνυμα στα social media.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου μέσα από το προφίλ της στο facebook έγραψε: «…σας ευχαριστώ…», θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες για τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπέρασε τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπε όλο νόημα: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.

Έτσι ξεκίνησε ένας έρωτας που άφησε εποχή. Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν πριν από 25 χρόνια στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο. Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, η οποία τους συνόδευε σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις τους.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω

ΠΗΓΗ: