Άννα Ελεφάντη: Χαμός και με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση στην Μαρία Σάκκαρη

0
Άννα-Ελεφάντη:-Χαμός-και-με-τον-Άδωνι-Γεωργιάδη-για-την-επίθεση-στην-Μαρία-Σάκκαρη

Ολοένα και περισσότερο πολιτικό «άρωμα» παίρνει η υπόθεση με το tweet της Άννας Ελεφάντη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για την Μαρία Σάκκαρη.

Η ηθοποιός προκάλεσε πολιτική θύελλα με σεξιστικά σχόλια για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προκαλώντας την σφοδρή επίθεση τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συντρόφου της Μαρίας Σάκκαρη και γιου του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι η Άννα Ελεφάντη διέγραψε την αρχική της ανάρτηση, ωστόσο λίγες ώρες μετά ανήρτησε ξανά το tweet, συμπληρώνοντας: «Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται. #ΝΔ_απατεωνες #ΝΔ_ξεφτιλες».

Δείτε τις αναρτήσεις

Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων.

Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται.#ΝΔ_απατεωνες #ΝΔ_ξεφτιλες

— Άννα Ελεφάντη (@Anna_Elefanti) July 26, 2021

Κόντρα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη η Άννα Ελεφάντη

Στο Twitter, πάντως, η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «σκοτώθηκε» και με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε για την υπόθεση: «Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους.Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον».

Δείτε την ανάρτηση

Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους.Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον pic.twitter.com/ey3euCYxqT

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 26, 2021

Η Άννα Ελεφάντη «ανταπέδωσε», αναφέροντας: «Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να’ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητα σσς. Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλεύστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα. Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του ΠΘ;».

Δείτε την ανάρτηση

Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να’ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητα σας.

Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλλεύστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ.

Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα.

Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του ΠΘ; https://t.co/P7pmG4jwvH

— Άννα Ελεφάντη (@Anna_Elefanti) July 26, 2021

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις