Άγριες Μέλισσες spoiler: Έριξε «βόμβα» ο Νικηφόρος! O θάνατος και το μέλλον του στη σειρά

0
Άγριες-Μέλισσες-spoiler:-Έριξε-«βόμβα»-ο-Νικηφόρος!-o-θάνατος-και-το-μέλλον-του-στη-σειρά

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί να μην ήθελε να δώσει spoiler όμως τα λεγόμενά του κάτι… «πρόδωσε» από τη συνέχεια της σειράς.

Το πρωί της Τρίτης (4-05) ο τηλεοπτικός Νικηφόρος μιλώντας για τις εξελίξεις της σειράς αναφέρθηκε στο αν θα είναι στην επόμενη σεζόν αλλά και στο τι πρόκειται να δούμε.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης σκοτώνει τον Αλέξη

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Νικηφόρος στην πορεία θα γίνει λίγο… παλιόπαιδο. Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν συνηθίσει σε ανατροπές», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω αν θα συνεχίσω στην τρίτη σεζόν, θα δούμε. Δεν ξέρετε για το θάνατο, όχι δεν ξέρετε… », είπε αφήνοντας στον «αέρα» το τι πρόκειται να συμβεί με τον ήρωα του.

Δες το απόσπασμα

Απρόσμενες εξελίξεις στο νέο αποψινό επεισόδιο! Ο Μελέτης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ενώ Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού θα φέρει νέα ταραχή. Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει.

Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας. O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου.

Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

ΠΗΓΗ: