Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έντονες στιγμές πάθους και συγκρούσεις

0
Άγριες-Μέλισσες-spoiler:-Έντονες-στιγμές-πάθους-και-συγκρούσεις

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με αμείωτη συχνότητα, καθώς  ανατροπές συμβαίνουν πλέον στις ζωές όλων των ηρώων. Μία από αυτές που έχει αρχίσει ήδη να μας απασχολεί, είναι και η σταδιακή αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου. Ποιος θα το μάθει πρώτος μετά τον Νικηφόρο και πώς θα αντιδράσει;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει στις Άγριες Μέλισσες, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν. Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια;

Ο χωρισμός αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Όπως είπε, λοιπόν, για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους.

Ωστόσο, η ηρεμία και ο συμβιβασμός μεταξύ των αδελφών Σταμίρη δεν θα διαρκέσει για πολύ. Σύμφωνα με το spoiler, ο Νικηφόρος θα κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ασημίνα που αφορά στον μικρό Σέργιο. Αυτό θα φέρει και πάλι τις δύο αδελφές απέναντι και η νέα σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι σφοδρή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: