Άγριες Μέλισσες: O Βόσκαρης στέλνει την Ελένη ξανά στη φυλακή

1
Άγριες-Μέλισσες:-o-Βόσκαρης-στέλνει-την-Ελένη-ξανά-στη-φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς…

Ο Βόσκαρης πρόκειται να φτάσει τον στόχο του και η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου. Ωστόσο, ο Νέστορας Θυσιάζεται για να τη σώσει. Από την άλλη, ο Τάκης διασύρει τη Δρόσω στο Διαφάνι, ενώ ο Νικηφόρος την πιάνει στα πράσα με τον Κωνσταντή.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Κατερίνα Καινούργιου: Έγκυος η παρουσιάστρια; Η ατάκα που την «πρόδωσε»

Η Σοφούλα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με την απόφαση της να εγκαταλείψει τους γονείς της και το σπίτι της και να παντρευτεί με τον Βόσκαρη. Η Ελένη, όμως, που δίνει αγώνα προκειμένου να τον κλείσει στη φυλακή, δεν σκοπεύει να την αφήσει απροστάτευτη στα χέρια του. Έτσι, προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Αλέξη.

Κι ενώ οι ώρες περνούν, ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της κόρης τους με τον Βόσκαρη. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο… και στης Ελένης. Η καταγγελία της τελευταίας φτάνει στα σωστά χέρια με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, όμως, για όσα πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Αίγα αργότερα, ο Γραμματικός, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν και άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, καθώς ακόμη δεν έχουν στα χέρια

τους αποδείξεις για όσα έχει διαπράξει.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω…

Πηγή: MYtv

ΠΗΓΗ: