Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό post του Κωνσταντή και το δώρο που έλαβε

3
Άγριες-Μέλισσες:-Το-συγκινητικό-post-του-Κωνσταντή-και-το-δώρο-που-έλαβε

Όταν ακούμε Άγριες Μέλισσες ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό, ο Κωνσταντής Σεβαστός και το επεισόδιο της Πέμπτης που πέρασε μαζί με την ερμηνεία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ο Γιάννης Κουκουράκης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας που πέρασε και δεν μπορούμε να μην τον χειροκροτήσουμε.

Μετά τον τσακωμό του με τον Νικηφόρο για τη Δρόσω, Ο Κωνσταντής ήπιε λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε και μας χάρισε μια ερμηνεία που θα θυμόμαστε για καιρό. Μέχρι στιγμής το επεισόδιο της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, καταγράφεται ως το αγαπημένο μας ever γιατί ο Γιάννης Κουκουράκης μας έκανε να στεναχωρηθούμε, να γελάσουμε και να τον αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ μετά από αυτό το ρεσιτάλ που έδωσε.

Το Twitter δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να σχολιάζει τις ατάκες του κι εμείς απλά βλέπουμε τα βίντεο του επεισοδίου ξανά και ξανά. Εκεί όμως που χαζεύαμε πέσαμε στο Instagram σε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό post του ηθοποιού. Ο Γιάννης Κουκουράκης έλαβε ένα πάρα πολύ γλυκό και όμορφο δώρο από έναν μικρό του φίλο και θαυμαστή των Μελισσών καθώς φαίνεται, τον Χαρίλαο, ο οποίος του έγραφε τόσο όμορφα που μας συγκίνησε.

Ο ηθοποιός ανέβασε σε story το μικρό αυτό γράμμα με τη λεζάντα του να γράφει «είμαι πλούσιος». Κι εκεί πραγματικά καταλαβαίνεις πόσα συναισθήματα μπορεί να σου δημιουργήσει ένα μικρό παιδί. Λίγα 24ωρα αργότερα ο ηθοποιός με τη σειρά του ανέβασε ακόμη ένα story στο οποίο ευχαριστούσε τον κόσμο για τα καλά λόγια και τα μηνύματα που του έχει στείλει, αλλά και για την ερμηνεία του στα τελευταία επεισόδια.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τόσο το δώρο του μικρού του φίλου, όσο και το δικό του ευχαριστήριο post. Ωστόσο σκεφτόμαστε πως εμείς πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που υπάρχει και πρωταγωνιστεί σε αυτή τη σειρά.

Σε περίπτωση που δεν είδες το επεισόδιο της Πέμπτης, σου αφήνουμε εδώ και τα βίντεο με τις καλύτερες ατάκες του.

ΠΗΓΗ: