Άγριες μέλισσες: Ο Φανούρης θα φτύσει πάνω από τον τάφο του Σέργιου

0
Άγριες-μέλισσες:-Ο-Φανούρης-θα-φτύσει-πάνω-από-τον-τάφο-του-Σέργιου

Άγριες μέλισσες: O Κωνσταντίνος Δανίκας, ο τηλεοπτικός “Φανούρης” μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για όλα όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Μίλησε μας για τον Φανούρη. Πώς θα χαρακτήριζες τον ήρωα που υποδύεσαι;

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ράδιο Αρβύλα: Νέες απουσίες μετά τα κρούσματα covid στην εκπομπή – «Έχουμε αποδεκατιστεί»

Ο Φανούρης είναι ο άνθρωπος που θα θέλαμε όλοι να έχουμε για φίλο, γιατί είναι δίκαιος, τίμιος και έχει προσωπική αλήθεια. Βοηθά, εξυψώνει, αλλά και βάζει στη θέση τους όσους βρίσκονται γύρω του ανάλογα με τις πράξεις τους. Συμβολίζει τον καθημερινό άνθρωπο που αγωνίζεται συνεχώς για τα πάντα, χωρίς να έχει προσωπικό όφελος. Προσωπικά τον αγάπησα πολύ.

Γίνεται πια γνωστό ότι ο Σέργιος δεν δολοφονήθηκε μόνο από την Ελένη, αλλά και από τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Όταν το μάθει αυτό ο Φανούρης θα συνεχίσει να είναι με το μέρος τους;

Ναι. Ο Φανούρης έχει αποδείξει ότι δεν δαιμονοποιεί τις καταστάσεις, τις συνθήκες, τις στιγμές. Όταν φτάσει στα αφτιά του η είδηση ότι και οι τρεις αδελφές σκότωσαν μαζί τον Σέργιο, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει είναι ο λόγος που το έκαναν αυτό. Θα μείνει στο πλευρό τους και θα ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για να υπερασπίσει τις κοπέλες, γνωρίζοντας πλέον και το γιατί το έκαναν. Όταν μάθει ο Φανούρης ότι ο Σέργιος πήγε να βιάσει τη Δράσω, όχι απλώς θα υποστηρίξει τις αδελφές Σταμίρη, αλλά θα φτύσει πάνω από τον τάφο του.

Κλείνοντας, πώς θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος του Φανούρη στα επόμενα επεισόδια;

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το πώς εξελίσσεται ο ρόλος του Φανούρη. Λεν εμφανίζεται πολύ συχνά, αλλά δημιουργεί στιγμές. Έχουν στηθεί τόσο όμορφα οι σκηνές από τους σεναριογράφους, που πραγματικά η κάθε καινούργια εμπειρία του Φανούρη γίνεται κατευθείαν και προσωπική μου εμπειρία. Μου λείπει η πατρική φιγουράτου Φανούρη. Θα ήθελα να δω και αυτήν τη διάσταση του. Βέβαια, επειδή είναι ένας ρόλος δορυφόρος, αντιλαμβάνομαι ότι είναι λίγο δύσκολο να συμβεί, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

ΠΗΓΗ: