Άγριες Μέλισσες: Ο Πανταζάρας κάνει διακοπές με Μυρσίνη και Αγορίτσα στη Νάξο – Η μεγάλη αλλαγή του

4
Άγριες-Μέλισσες:-Ο-Πανταζάρας-κάνει-διακοπές-με-Μυρσίνη-και-Αγορίτσα-στη-Νάξο-–-Η-μεγάλη-αλλαγή-του

Άγριες Μέλισσες: H σειρά έριξε «αυλαία» και οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Η Μυρσίνη παρέα με την Αγορίτσα αλλά και τον τηλεοπτικό Τάκη, απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο νησί της Νάξου ενώ όπως είδαμε στις πρόσφατες φωτογραφίες τους έκαναν και μια μίνι απόδραση στην ωραία Σχοινούσα. Μαζί τους και ο Χρήστος Νέζος.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Μαρία Σάκκαρη: Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι

Η Κατερίνα Διδασκάλου και η Μαρία Αντουλινάκη δεν έπαψαν να ανεβάζουν φυτογραφίες ενώ σε μια από αυτές τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε τον Αργύρη Πανταζάρα αφού μετά το τέλος του ρόλου του, άλλαξε look.

Ο Αργύρης ξύρισε το μουστάκι του και είναι άλλος άνθρωπος

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Όσο για το τι πρόκειται να δούμε στον τρίτο κύκλο

Όλοι οι ήρωες σε αυτόν τον κύκλο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Οι μνήμες από την ημέρα που η Ανέτ και ο Μιλτιάδης πέθαναν είναι νωπές και οι συνέπειες στη ζωή όλων ανυπολόγιστες. Οι Σεβαστοί διαλύθηκαν εντελώς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη πηγαίνοντας στη Λάρισα προσπαθούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή έχοντας μείνει μόνοι τους, αφού κανένα από τα παιδιά τους δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους.

Ο Δούκας θα προσπαθήσει να βρει ξανά τη δύναμη του, αν και η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον είναι να μάθει να ζει υπό το βάρος του θανάτου των αδελφών του. Από την άλλη, η Πηνελόπη, π οποία μετακομίζει στο Παρίσι, προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσε από τους γονείς της, ενώ και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ενωμένοι πια προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους και να σταθούν στα πόδια τους. Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω και ο Λάμπρος μένουν στο Διαφάνι και με νέα κτήματα στην κατοχή τους και μακριά από τον Δούκα κοιτούν το μέλλον πιο αισιόδοξα. Ωστόσο, η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στη ζωή όλων θα αλλάξει ακόμη μία φορά τα πάντα.

Ο αδελφός του Αχιλλέα φτάνει στο χωριό σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για όλη τη χώρα. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων. Ο Ακύλας, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, όχι μόνο θα θελήσει να μάθει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, αλλά είναι και ένας «εργολάβος» της χούντας. Ο ίδιος πρόκειται να φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με νέες απειλές και προκλήσεις και όλοι θα δώσουν μάχη προκειμένου να επιβιώσουν, αλλά και να μείνουν στο χωριό.

Άλλοι θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί του, ενώ ίσως δούμε και ήρωες να εξορίζονται λόγω των αριστερών τους φρονημάτων. Οι αλλαγές σε αυτή τη νέα σεζόν είναι μεγάλες και η έλευση της δικτατορίας είναι ένα νέο τραύμα για όλους στο Διαφάνι. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τις αντιλήψεις του!

ΠΗΓΗ: