Άγριες Μέλισσες: Η Παπαθωμά ζήτησε από τους σεναριογράφους να κάνουν μεγάλες αλλαγές στη Βιολέτα!

0
Άγριες-Μέλισσες:-Η-Παπαθωμά-ζήτησε-από-τους-σεναριογράφους-να-κάνουν-μεγάλες-αλλαγές-στη-Βιολέτα!

Άγριες Μέλισσες: Ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκαν όσο λίγοι στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν και αυτός της Βιολέτας, τον οποίο υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά. 

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά καθώς όπως λέει εκείνη έβαλε το… ζιζάνιο στους σεναριογράφους για την καθολική αλλαγή της.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Αποκλειστικό: Τούνη – Αλεξάνδρου: Κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική και μοιράζονται την ίδια ξαπλώστρα

Μην ξεχνάμε ότι παρακολουθήσαμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου των Άγριων Μελισσών το σπαρακτικό κλάμα της μετά τον θάνατο του συζύγου της Μιλτιάδη, ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει στο μέλλον τη Βιολέτα.

Τι λοιπόν ζήτησε από τους ανθρώπους που φροντίζουν για τη συνέχιση της ιστορίας; Διαβάστε τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά στη συνέντευξη που έδωσε στη Real:

Πρωταγωνιστείς στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Άγριες Μέλισσες. Πώς νιώθεις που είσαι μέρος αυτής της σειράς του ΑΝΤ1;

Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Θα μας δώσεις κάποιο στοιχείο για την εξέλιξη του ρόλου σου, της τηλεοπτικής Βιολέτας;

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό.

Οι δικές μας πληροφορίες μιλούν για μια διαφορετική Βιολέτα…

Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω.

ΠΗΓΗ: