Άγριες Μέλισσες: Η Εύα Σιμάτου αποκαλύπτεται για την Μαίρη Χατζίδου

1
Άγριες-Μέλισσες:-Η-Εύα-Σιμάτου-αποκαλύπτεται-για-την-Μαίρη-Χατζίδου

Όσα είπε η ηθοποιός Εύα Σιμάτου για τις Άγριες Μέλισσες σε συνέντευξη στο Down Town.

Για τον ρόλο που κρατά στη β’ σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, εκείνον της Μαίρης Χατζίδου, μίλησε η ηθοποιός Εύα Σιμάτου στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Λόλα Αγραφιώτη.

Είσαι η κακιά της χρονιάς;

Τι να σου πω. Πήγα να γίνω η κακιά της χρονιάς, αλλά από την αγάπη του κόσμου έγινα η ευνοημένη της χρονιάς πιστεύω.

Πως το ερμηνεύεις αυτό;

Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα, γιατί πίστευα ότι ο κόσμος θα με ταύτιζε με τον χαρακτήρα που υποδύομαι, αλλά πραγματικά με έχει αγκαλιάσει με πολύ μεγάλη αγάπη. Προφανώς ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει την ερμηνεία από τον χαρακτήρα και να καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια ολόκληρη δουλειά που συμβαίνει πίσω από αυτό. Φαντάζομαι ότι και οι συνεντεύξεις μου θα έχουν συντελέσει στο να καταλάβουν ποια πραγματικά είμαι ως άνθρωπος, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων και πάρα πολύ χαρούμενη που έχω εισπράξει τόσο όμορφα σχόλια από τον κόσμο και τόσο μεγάλη αγάπη.

Παίζεις σε μια πολύ καλή σειρά και σε πολύ περίεργη περίοδο. Άλλος ένας λόγος για να νιώθεις ευγνώμων;

Ε, ναι. Ήρθε σαν δώρο ζωής. Αφενός, γιατί είναι ένας εντελώς κόντρα ρόλος σε ότι είχα κάνει μέχρι στιγμής και ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα. Αφετέρου, γιατί μπήκα στη δεύτερη σεζον της σειράς, οπότε τη γνώριζα και βεβαίως είχε διαγράψει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Κατά τρίτον, επειδή εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις συνεργασίες, θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που συνεργάζομαι με τον Λευτέρη Χαρίτο, τους υπόλοιπους σκηνοθέτες της σειράς, το συγγραφικό team και βεβαίως με τους συναδέλφους μου. Οι σκηνές μου είναι κυρίως με τη Μαρία Κίτσου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, μέχρι στιγμής, που είναι πάρα πολύ αξιόλογι και πολύ αγαπημένοι μου.

Έχεις γίνει πιο αναγνωρίσιμη τώρα; 

Λόγω περιόδου δεν μπορώ να σου πω, γιατί σπανίως βγαίνω. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι μέσα από τα social media η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη. Αλλά αυτή τη χρονιά, επειδή το Εθνικό Θέατρο έκανε κάποια live streaming θέλω να σου πω ότι και μέσω αυτού με προσέγγισε πάρα πολύς κόσμος. Είναι όμορφο και το γυαλί, είναι όμορφα και τα streaming, γιατί ο κόσμος που είναι στην επαρχία ή δεν μπορεί για κάποιο λόγο να έρθει στο θέατρο, διψάει για τέτοιου είδους προβολές.

ΠΗΓΗ: