Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Δρόσως που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

0
Άγριες-Μέλισσες:-Η-αποκάλυψη-της-Δρόσως-που-μας-άφησε-με-το-στόμα-ανοιχτό!

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τον ρόλο της, αν τελικά θα πάει και τρίτη σεζόν η σειρά στον ΑΝΤ1 και έκανε μία αποκάλυψη για τη Δρόσω που δεν περιμέναμε!

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στο ΒΗΜΑgazino και τόνισε ότι δεν συμπάθησε εύκολα και από την πρώτη στιγμή την ηρωίδα που ερμηνεύει, δηλαδή την Δρόσω Σταμίρη.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: House of Fame: Όλες οι εμφανίσεις, η παίκτρια που αποχώρησε πρώτη και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν και τρίτη σεζόν;

Δεν μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά. Προσωπικά, θα το ήθελα. Είμαστε πλέον μια οικογένεια. Αν έχει νόημα σεναριακά – και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους σεναριογράφους μας, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη – ναι, γιατί όχι;

Η Δρόσω, ο χαρακτήρας που ερμηνεύετε, θα βρει τελικά την ευτυχία;

Δεν ξέρω να σας απαντήσω ακόμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα πολύ να τη βρει. Πλέον τη συμπαθώ…

Δεν τη συμπαθούσατε δηλαδή από την αρχή;

Η Δρόσω είναι ένας κόντρα ρόλος για μένα. Και υποκριτικά αυτό είναι τρομερά ενδιαφέρον. Η εφετινή σεζόν τη βρήκε να δουλεύει στην Τρούμπα. Από ένα κορίτσι του χωριού μεταμορφώθηκε σε κάτι άλλο και εγώ κλήθηκα πλέον να δομήσω από την αρχή έναν νέο χαρακτήρα. Θυμάμαι κάναμε ειδικό meeting με τον σκηνοθέτη μας, τον Λευτέρη Χαρίτο, ακριβώς για αυτή την αλλαγή στη Δρόσω.

Πώς την προσεγγίσατε ξανά;

Προσωπικά, διάβασα αρκετά για την Τρούμπα. Όχι, δεν είδα τα «Κόκκινα Φανάρια». Ο πατέρας μου είναι Πειραιώτης και μου μετέφερε κάποιες αναμνήσεις του. Κάπως έτσι την έπλασα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έγινε η «οπτική μεταμόρφωση» της – ξέρετε, με τα μαλλιά αλά Μπριζίτ Μπαρντό. Όταν με χτένιζαν, λοιπόν, δεν είχα μπροστά μου καθρέφτη. Με είδα για πρώτη φορά όταν πήγα στο μπάνιο. Και είδα μία άλλη γυναίκα στον καθρέφτη. Πολλές φορές χρειάζονται και τα εξωτερικά πατήματα για αν χτίσεις έναν ρόλο.

ΠΗΓΗ: