Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις για τις οικονομικές απολαβές στη σειρά

2
Άγριες-Μέλισσες:-Ηθοποιός-κάνει-αποκαλύψεις-για-τις-οικονομικές-απολαβές-στη-σειρά

Για το ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στο Pop up, η Ελένη Καρακάση. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην αντίδρασή της όταν διάβασε τα πρώτα τέσσερα επεισόδια ενώ έκανε και το σχόλιό της για τα νούμερα τηλεθέασης και τις οικονομικές απολαβές.

Για τον ρόλο της στη σειρά είπε: «Η Ρίζω μάλλον ήρθε για να ριζώσει στις Άγριες Μέλισσες. Στο πρώτο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο δεύτερο είχα μια σκηνή, στο τρίτο και στο τέταρτο δεν έπαιζα καθόλου. Όταν διάβασα τα τέσσερα πρώτα σενάρια, μπορεί κάποιος άλλος ηθοποιός να έλεγε “ωχ εδώ μια ατάκα, εδώ μια σκηνή και να μην το έκανε”. Ο ρόλος μου την πρώτη χρονιά ήταν σχεδόν προγραμματισμένος να είναι στα πρώτα επεισόδια, τελικά ήταν στα 120 από τα 150, που σημαίνει ότι κάτι βοηθήθηκε να ριζώσει η Ρίζω στο Διαφάνι».

Για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς: «Αν τη δεύτερη χρονιά έκανε πολύ χαμηλά νούμερα θα στενοχωριόμουν πάρα πολύ. Περίμενα ότι στη δεύτερη θα είχαμε μια μικρή πτώση αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να αγχώνομαι τόσο πολύ από τα νούμερα. Αν πήγαινε άσχημα, θα στενοχωριόμουν«».

Τέλος, για τις οικονομικές απολαβές σχολίασε: «Την πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ σφιχτά τα πράγματα γιατί ήταν μια τολμηρή παραγωγή, που όμως – νομίζω όλοι, αλλά θα σου μιλήσω για εμένα – πήραμε μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: