Άγριες Μέλισσες: Ευχάριστα νέα! Αυτό το πρόσωπο θα είναι και στον τρίτο κύκλο!

1
Άγριες-Μέλισσες:-Ευχάριστα-νέα!-Αυτό-το-πρόσωπο-θα-είναι-και-στον-τρίτο-κύκλο!

Άγριες Μέλισσες: Οι ερμηνείες της, θεατρικά και τηλεοπτικά, ακουμπούν τις καρδιές του κοινού και της χαρίζουν απλόχερα μια θέση ανάμεσα στις πιο αγαπημένες ηθοποιούς

Η ίδια μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως θα συνεχίσει και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο λόγος για την τηλεοπτική Μυρσίνη, Κατερίνα Διδασκάλου.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Νίκος Χατζηνικολάου: Η νέα οικογενειακή φωτό που σάρωσε στο Instagram

Πώς βιώνετε τη δεύτερη χρονιά μεγάλης επιτυχίας για τις «Αγριες Μέλισσες»;

«Με ευγνωμοσύνη. Και τη μισή σεζόν πέρσι και φέτος, μέσα στον κορονοϊό, μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζήσαμε και ζούμε, ένιωσα ότι είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο να έχεις μία δουλειά, αλλά μία δουλειά με αισθητική. Αυτή η ποιότητα μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της τηλεόρασης. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στον Καραγιάννη που το πίστεψε τόσο και το κυνήγησε, αλλά και σε όλους εμάς -είτε μπρος είτε πίσω από τις κάμερες- που δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Εχουμε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που κάνουμε. Η τηλεόραση είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για την αισθητική μιας χώρας»

Από τη μια υπάρχουν οι τόσο καλές παραγωγές που αναφέρατε για την αισθητική, από την άλλη τα ριάλιτι σόου.

«Θέλω να μην κρίνω, γενικά το έχω ως φιλοσοφία στη ζωή μου. Θέλω να σας δώσω ένα παράδειγμα: Μαζεύω σκουπίδια και συχνά μου λένε «Δεν σε ενοχλεί που υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε κάτω απορρίμματα;». Ο καθένας κάνει αυτό που ξέρει με τον καλύτερο τρόπο, προσηλώνεται σε αυτό που θεωρεί αισθητικά σωστό. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος. Αν λοιπόν όλοι κάναμε αυτό, η ζωή μας θα ήταν καλύτερη».

Μέχρι πότε θα πάνε τα γυρίσματα των «Μελισσών»;

«Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022».

Θα συνεχίσετε να υποθέσω και στον τρίτο κύκλο;

«Ναι, η Μυρσίνη θα υπάρξει και στον τρίτο κύκλο».

Σας γεμίζει με χαρά αυτή η εξέλιξη;

«Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο καλό πράγμα.»

Πώς θα δούμε τη Μυρσίνη να πορεύεται; Συνεχώς δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της.

«Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μία πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο.»

Θα κάνει την προσωπική της επανάσταση;

«Εχει κάνει ήδη την προσωπική της επανάσταση, τολμάει και λέει στον Δούκα ότι τον έχει απατήσει. Του λέει μάλιστα ότι το έκανε για να σωθεί, για να κρατηθεί από τη ζωή».

Συναντάτε γυναίκες που σας μιλούν και σας λένε ότι ταυτίζονται με τη Μυρσίνη;

«Ναι, όμως αυτό το ακούω πιο συχνά για την «Πόρνη από πάνω», μου λένε ότι τους άλλαξε τη ζωή. Για τη Μυρσίνη μου λένε ότι κλαίνε, θυμώνουν, γελάνε μαζί της με τα κοινωνικά της κλισέ, για τα ακραία συναισθήματα που προκαλεί, μου λένε και για την ερμηνεία. Αυτό είναι σπουδαία υπόθεση. Η Μυρσίνη για μένα είναι ένα μεγάλο δώρο».

Θα δούμε τη Μυρσίνη να βοηθά Ασημίνα και Νικηφόρο να τα ξαναβρούν;

«Ηδη το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί».

Θα μάθετε μέχρι το τέλος του κύκλου ότι οι 3 αδερφές σκότωσαν τον Σέργιο;

«Δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω. Θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή», λέει στο περιοδικό tv Τύπος.

ΠΗΓΗ: