Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη – Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια για την εγγονή του

2
Άγριες-Μέλισσες:-Αποκάλυψη-–-Ο-Δούκας-μαθαίνει-την-αλήθεια-για-την-εγγονή-του

Ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη και ο τελευταίος παίζει το τελευταίο του χαρτί αποκαλύπτοντας στον Δούκα την αλήθεια για τον εγγονό του. Παράλληλα, ο Θέμελης καταγγέλλει τον Κωνσταντή στην Αστυνομία, ενώ ο Βόσκαρης ρίχνει στα δίχτυα του τη Σοφούλα και αρραβωνιάζονται σοκάροντας όλο το χωριό.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Μεταγραφή βόμβα για τον ΑΝΤ1! Επιστρέφει στην TV μετά από 10 χρόνια απουσίας!

Ο Αλέξης αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να μάθει η Πηνελόπη όλη την αλήθεια για τον πατέρα της. Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του εισαγγελέα και η σύγκρουση με την οικογένεια της είναι αναπόφευκτη, καθώς ακόμη μία φορά απογοητεύεται από τα ψέματα τους. Ο Νικηφόρος, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα μετά τη διάλυση του αρραβώνα της από τον ‘Αγγελο, αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Ο τελευταίος, ακόμη, εκτός από τη Σοφούλα έχει στόχο και την Ελένη, με την οποία έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλο στη φυλακή.

Παράλληλα, η Δρόσω περνάει ακόμη μία υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της. Εν τω μεταξύ, όταν η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα για

το θέμα του μικρού Σέργιου, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή προκειμένου να του ζητήσει να φύγει από το Διαφάνι και να αφήσει ήσυχες τις αδελφές της. Την ίδια ώρα, η Δόμνα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντή.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω…

ΠΗΓΗ: ΜΥtv

ΠΗΓΗ: